Inspiration

Husk, at vi fungerer som din udviklingspartner – giv os et kald, hvis du ikke fandt, det du søgte.
Så finder vi det til dig gennem en af vores mange samarbejdspartnere.

VANILJE MED BLOMSTER-BERG

Vi har indgået et samarbejde med Mette Blomsterberg for at tilbyde dig en lækker vaniljeserie med produkter af højeste kvalitet. Mette har nøje udvalgt fire af vores vaniljeprodukter, som hun er helt tosset med. Den fransk polynesiske vaniljestang vakte med det samme hendes interesse. Se med her, hvor hun bruger den til at lave hjemmelavet vaniljeparfait. [...]

SECCO – opskrifter og produkter

Vores nye produktserie er bestående af tørrede bælgfrugter, frø og kornprodukter. Læs kataloget her, og lad dig inspirere af vores spændende produkter og lækre opskrifter.

Detailsortiment

I dette lille hæfte kan du danne dig et hurtigt overblik over vores udbud af detail-varer, og hvordan de adskiller sig fra konkurrenternes. Vi er lagerførende på produkterne, så giv os gerne et kald, hvis du finder noget interessant.

Produktsortiment

Vores produktkatalog indeholder blot et udsnit af vores samlede sortiment. Hvis du søger en bestemt variant, emballage eller pakning, så finder vi en løsning til dig. Husk, at vi fungerer som din udviklingspartner – giv os et kald, hvis du ikke fandt, det du søgte. Så finder vi det til dig gennem en af vores mange samarbejdspartnere.

En verden af vanilje

Bliv klogere på vores arbejde indenfor vanilje, samt vigtigheden af en sporbar og transparent supply chain. Læs om det i vores vaniljekatalog eller se vores nye video, der tager dig med på vores sidste besøg på Madagaskar.