Inspiration

Husk, at vi fungerer som din udviklingspartner – giv os et kald, hvis du ikke fandt, det du søgte.
Så finder vi det til dig gennem en af vores mange samarbejdspartnere.

LATZIMAS’ ØKOLOGISKE OLIVENOLIE

Vores økologiske olivenolie stammer fra den lille græske familievirksomhed Latzimas, der ligger på  Kreta. Gennem 15 år har de været en tæt samarbejdspartner for Wiik & Co. Med sine 6000 kvadratmeters produktionsanlæg arbejder de hver dag for at skabe en utrolig velsmagende og bæredygtig olie, der har vundet adskillige priser og smagskonkurrencer år efter år. Hele processen [...]

VANILJE MED BLOMSTER-BERG

Vi har indgået et samarbejde med Mette Blomsterberg for at tilbyde dig en lækker vaniljeserie med produkter af højeste kvalitet. Mette har nøje udvalgt fire af vores vaniljeprodukter, som hun er helt tosset med. Den fransk polynesiske vaniljestang vakte med det samme hendes interesse. Se med her, hvor hun bruger den til at lave hjemmelavet vaniljeparfait. [...]

SECCO – opskrifter og produkter

Vores nye produktserie er bestående af tørrede bælgfrugter, frø og kornprodukter. Læs kataloget her, og lad dig inspirere af vores spændende produkter og lækre opskrifter.

Detailsortiment

I dette lille hæfte kan du danne dig et hurtigt overblik over vores udbud af detail-varer, og hvordan de adskiller sig fra konkurrenternes. Vi er lagerførende på produkterne, så giv os gerne et kald, hvis du finder noget interessant.

Produktsortiment

Vores produktkatalog indeholder blot et udsnit af vores samlede sortiment. Hvis du søger en bestemt variant, emballage eller pakning, så finder vi en løsning til dig. Husk, at vi fungerer som din udviklingspartner – giv os et kald, hvis du ikke fandt, det du søgte. Så finder vi det til dig gennem en af vores mange samarbejdspartnere.

En verden af vanilje

Bliv klogere på vores arbejde indenfor vanilje, samt vigtigheden af en sporbar og transparent supply chain. Læs om det i vores vaniljekatalog eller se vores nye video, der tager dig med på vores sidste besøg på Madagaskar.