Brands

Vi leverer mange brands, der hver især repræsenterer forskellige kvaliteter og værdier. Læs mere om, hvad de enkelte står for, så du kan finde de brands, der passer til dig og din virksomhed.

Veribest

Mange år tilbage skabte vi et brand, der gennem årtier har repræsenteret kvalitet i food service-branchen. I dag er du ikke bare garanteret kvalitet, men produkter, der lever op til samtlige fødevarestandarder og vores sociale ansvar hele vejen gennem forsyningskæden.

Vi samarbejder desuden tæt med vores producenter for at udvikle nye og spændende produkter, der kan imponere det nordiske marked.

Veribest Organic

Efter mange år på bagen indenfor udvikling af kvalitetsfødevarer har vi i Wiik & Co. de sidste par år valgt at fokusere meget af vores energi på udviklingen af et økologisk sortiment. Økologi fylder nemlig mere og mere i de danske køkkener og supermarkeder, hvorfor det er essentielt for os at kunne tilbyde det bedste af det bedste inden for kategorien.

Med økologi stilles især krav til både miljø og brug af sprøjtemidler – begge med henblik på at skabe et produkt, der ikke bare er godt for kroppen, vi lever i, men også kloden vi bor på. Vi har derfor kæmpet for at påvirke vores producenter i retning af en økologisk produktion til de helt rigtige priser. I forbindelse med denne udvikling har vi udarbejdet brandet Veribest Organic, hvorved du er garanteret et økologisk produkt, der lever op til alle internationale fødevarestandarder.

Laguna

Vores brand, Laguna, dækker vores produkter fra havet. Her arbejder vi ihærdigt på at gøre fangst og produktion mere bæredygtigt og socialt ansvarligt ved at stille høje krav til vores producenter. Derfor har vi både makrel og tun, der er MSC certificeret.

Tunfiskeri er en kompliceret sag, der har stor indvirkning på især de lokale havmiljøer og de omkringliggende fiskebestande. Derfor er det essentielt at tage stilling til både hvilken tun-art, man køber, men også fangstmetoderne og bearbejdningen af fisken for at sikre sig det mest fornuftige og bæredygtige valg – men bare rolig, vi har undersøgt det for dig.

Vi har specialiseret os inden for Skipjack-tun (Katsuwonus Pelamis), som brandet Laguna er bygget op omkring. Fisken er kendetegnet ved sine effektive reproduktionsevner og dermed stabile modstandsdygtighed overfor overfiskeri. Indholdet af tungmetaller i denne sort er desuden lavere qua fiskens lille størrelse. Yderligere vil dens korte levetid have en positiv effekt på indholdet af kviksølv, da dette akkumuleres over tid i tunfiskens kød.

Du er derfor garanteret et kvalitetsstærkt og bæredygtigt produkt med minimalt indhold af tungmetaller, når du køber Laguna.

Serrats

Med Serrats får du et delikatesseprodukt lavet på Albacore-tun. Denne adskiller sig fra de øvrige arter ved især farve og tekstur. Det hvide tun-kød anses for at være det fineste indenfor kategorien. Denne sort er under normale forhold en truet art, men vi har fundet en familievirksomhed i Nordspanien, der under strengt regulerede forhold har fået tilladelse til at fange fisken. Fiskeriet ligger i Biscayabugten og har gennem mange år udviklet deres metier og fangstmetoder med henblik på at opnå en bæredygtig fangst.

Helios

Helios producerer lækker luksuspasta. Her benyttes samme kvalitetsråvarer og –maskiner, som de store producenter anvender i Italien. Således frembringes den velkendte smag af god pasta. Desuden opnår vi en høj kvalitet, der har vundet adskillige priser.

Latzimas

Vores økologiske olivenolie stammer fra den lille græske familievirksomhed Latzimas, der ligger på Kreta. Med sine 6000 kvadratmeters produktionsanlæg arbejder de hver dag for at skabe en velsmagende og bæredygtig olie. Hele processen fra plantning til pakning er overvåget på tæt hold og du er derfor forsikret et produkt, der lever op til alle internationale fødevarestandarder og økologiske reglementer.

Gennem mange års tæt samarbejde har vi opbygget et tillidsfuldt partnerskab, som tjener processen i forhold til bedre priser og høj fleksibilitet.

SECCO

Danmark har aldrig haft tradition for at spise bælgfrugter – først omkring 1500-tallet, hvor vi begyndte at tage på opdagelse i Mellemøsten blev vi introduceret ordentligt til de mange bæredygtige proteinkilder. Med samfundets stigende fokus på miljø og klima samt folkesundhed er interessen for bælgfrugter nu større end nogensinde. Det høje proteinindhold samt dens CO2-neutrale produktion gør nemlig bælgfrugter til det helt sunde alternativ.

Derfor har vi udviklet brandet Secco. Vi henter selv de forskellige produkter direkte hos producenter i forskellige egne af verden. Vi får råvarerne til Danmark, hvor vi pakker SECCO-poserne i forskellige størrelser.
Sortimentet rummer alt fra tørrede linser til kikærter til bønner til en række korn- og kerneprodukter
.

BALA

Vores asiatisk inspirerede brand, Bala er et eksklusivt brand, hvorved alle produkter altid er produceret i Thailand på baggrund af thailandske opskrifter. Det er kendt i alle store asiatiske køkkener – både lokalt i Thailand så vel som i Danmark.  

HELOMAR

Med Helomar får du et godt produkt til en skarp pris. Dette brand er til dig, der søger en mere prisvenlig version af vores produkter, men til en stadig fornuftig kvalitet. Den lavere pris kan eksempelvis skyldes, at vi køber produkterne fra mere konkurrencedygtige områder såsom asparges, som købes i Kina fremfor Peru.