BLOMSTERBERGS VANILJE

Vi har indgået et spændende vaniljesamarbejde med Danmarks største konditor – nemlig Mette Blomsterberg. I samspillet mellem Mettes kreative evner og vores mange års erfaring med produktion og import af vanilje, kan vi nu tilbyde dig det bedste af det bedste indenfor kategorien.

Mette har nøje udvalgt fire produkter, der til sammen skaber en hel palette af muligheder. Vi kan derfor nu introducere vores nye serie med fransk polynesiske og bourbon vaniljestænger, sød vaniljesukker og cremet vaniljepasta. Se med nedenfor, hvor hun viser, hvordan vi kan bruge de enkelte produkter.

YouTube video

FRANSK POLYNESISK VANILJESTANG

Den fransk polynesiske vaniljestang er en gammel favorit hos Mette. Se med her, hvor hun bruger den til at lave hjemmelavet vaniljeparfait.

YouTube video

BOURBON VANILJESTANG

Vi har selvfølgelig også vores klassiske bourbon vaniljestang fra Madagaskar med. Mette bruger den her til at lave små kransekagesmåkager med fyldig vaniljecreme på toppen.

YouTube video

VANILJEPASTA

Derudover tilbyder vi en lækker cremet vaniljepasta. Mette bruger den her i sin udsøgte hindbærmarmelade.

YouTube video

VANILJESUKKER

Sidst, men ikke mindst, tilbyder vi en møg lækker vaniljesukker, udelukkende bestående af rørsukker og vaniljepulver fra Madagaskar. Så bliver det ikke meget bedre. Se her, hvordan du kan bruge den til dine blåbærsnitter. God fornøjelse!

YouTube video