logo

FVST kontrolrapport

Kræftens bekæmpelse

Hjertestarter

Organic Denmark

Wiik & Co.

Wiik & Co. A/S er en af Nordeuropas førende handels- og
importvirksomheder inden for kolonial produkter fra hele verden.

Gennem mere end 80 år har Wiik & Co. A/S været en af Nordens
betydningsfulde udbydere af fødevarer. Vi har til stadighed fokus
på en høj kvalitet af vores produkter, som vi får fra det meste af verden
gennem mangeårige og pålidelige leverandører.

Vi leverer vores produkter til foodservice grossister, detailhandelen og fødevarerindustrien,
direkte i containere eller på paller via vores 4.000 kvadratmeter store lager.

Vores sortiment har altid været kendetegnet af mangfoldighed og nyskabelse, der i kraft af et tæt samarbejde med vores nordiske kunder giver dagligvarer forbrugeren og restaurant gæsten, enestående muligheder for at tage verden ind og nyde forskelligheden gennem de daglige måltider og smagsfulde retter.

Wiik & Co. A/S blev grundlagt i 1932 og har gennem tre generationer været en familieejet virksomhed.

Karl Wiik startede virksomheden med import af kød og tarme fra Syd-og Nordamerika. I 1960 'erne kom sønnen Ole Wiik til og produktsortimentet blev udvidet markant til at omfatte fisk, frugt og grønt konserves, som i dag er vort hovedområde.

I 1990 'erne etablerede Wiik & Co. A/S en af de største asparges produktionsvirksomheder i Peru. Dette pionér arbejde har gjort, at navnet Wiik i dag er et kendt og respekteret navn hos stort set alle aspargesproducenter verden over. Erfaringerne ved denne handling har udviklet os til specialist som markedsleder indenfor asparges fra hele verden.I 1997 overtog svigersønnen Henrik Thalbitzer virksomheden. Med en Cand.agro uddannelse fra Landbohøjskolen og en forkærlighed for tropiske plantekulturer har målet været at forbedre kvaliteten i vores fødevarer. For at sikre dette, har det siden da været firmaets politik at følge vores råvarer helt fra de fanges eller dyrkes, til de leveres til slutbrugeren. Hvert år inspicerer Wiik & Co. A/S mange producenter verden over for at kunne sikre, at vores ordrer er baseret på de bedste råvarer. Det er vigtigt for os, at de behandles korrekt under hele processen, at de lever op til fabrikkens egenkontrol og certificering, at der ikke forefindes misbrug af børnearbejde, og at de ansatte har anstændige forhold.

I 2001 købte Wiik & Co. A/S foodservice og industridivisionen i B & K Food.

Wiik & Co. A/S Smedeland 6 DK-2600 Glostrup Tlf. +45 4343 2243 Fax +45 4343 2253

TYPO3 CMS